- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Još jedno iznenađujuće priznanje Kristijana Ronalda

© AP Photo / Dave ThomposonKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2022
Pratite nas
Fudbaler Mančester junajteda i reprezentativac Portugalije Kristijano Ronaldo priznao je u intervjuu britanskom novinaru Pirsu Morganu da kod kuće čuva pepeo svog oca Žosea Aveira, koji je umro 2005. godine, kao i nedavno preminulog sina Anhela.
„Pepeo mog oca i pepeo mog sina su sa mnom. Želim da ih čuvam do kraja života, a ne da ga prospem preko okeana. Stalno razgovaram sa njima. Pomažu mi da postanem bolja osoba, da budem dobar čovek i otac“, rekao je Ronaldo i nastavio:
„Kada je Georgina došla kući sva druga deca počela su da se pitaju: 'Gde je drugi klinac? Gde je drugo dete?' Seli smo za sto i stalno su pitali gde je. Nedelju dana kasnije, rekao sam: 'Budimo iskreni sa decom. Recimo im da je Anhel, tako smo hteli da ga nazovemo, otišao u raj'. Deca su sve razumela. Pričali su: 'Tata, ja sam mu ovo napravio', a onda su uperili prst u nebo. Najviše mi se sviđa što je on deo njihovog života. Neću da lažem decu, rekao sam im istinu, ali to je bio težak proces“, tvrdi Ronaldo.
Teški trenuci su, kako kaže, ojačali Portugalca.
„Na neki način postao sam bolji otac ostaloj deci. Postao sam bolji prijatelj sa njima. Zbližili su se sa taticom. To se odnosi i na mene i Georginu“, zaključio je Ronaldo.
► Nedavno je gost emisije Miljanov korner bio novinar Nebojša Petrović koji je govorio o Svetskom prvenstvu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala