- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Susret s vanzemaljcima, tajna civilizacija i putovanje raketama i tunelima: Maskova vizija budućnosti

© AP Photo / Aaron FavilaIlon Mask obratio se poslovnim ljudima na marginama samita G20
Ilon Mask obratio se poslovnim ljudima na marginama samita G20 - Sputnik Srbija, 1920, 14.11.2022
Pratite nas
Putovanje raketama sa kraj na kraj sveta, tuneli za rešavanje saobraćajnih gužvi, susret sa vanzemaljcima ili otkrivanje do sada nepoznate civilizacije, deo su vizije budućnosti milijardera Ilona Maska.
Najbogatiji čovek sveta, osnivač „Tesle“ i „Spejs iksa“, koji je nedavno postao vlasnik Tvitera, obratio se video-linkom poslovnim ljudima koji su se okupili na marginama samita G20.
Maskov nastup bio je veoma neobičan – govorio je odeven u tradicionalnu indonežansku košulju, u mračnom okruženju tako da su mu se videli samo lice i ruke, a bio je okružen svećama.
Nije jasno gde se Mask nalazio u trenutku obraćanja, navodi Rojters, dodajući da je njegov privatni avion u tom trenutku bio u Ostinu u Teksasu, gde je sedište „Tesle“.
Mask se okupljenima obratio rečima da „radi mnogo i neprekidno... od jutra do mraka, sedam dana u nedelji“, te da ima previše posla.
Umesto da govori o svojoj kupovini Tvitera, Mask se više bavio vizijom budućnosti i kako će ona izgledati.
„Možda ćemo pronaći vanzemaljske civilizacije ili otkriti civilizacije koje su postojale pre više miliona godina. Mislim da bi to bilo neverovatno zanimljivo, otići tamo i istražiti galaksiju“, rekao je Mask.
Pored toga, izneo je teoriju da će se u budućnosti putovati raketama sa kraja na kraj sveta za veoma kratko vreme, kraće od sat vremena. Te rakete bi, prema Maskovoj zamisli, letele 20 puta brže od zvuka.
Kao odgovor na saobraćajne gužve, Ilon Mask vidi električna vozila i tunele ispod zemlje.
Ilon Mask - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2022
SVET
Može li Ilon Mask potpuno da oslobodi Tviter
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala