- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić je dobio tim, a Denver veliku pobedu nad „ludim Srbinom“

© AP Photo / Craig MitchelldyerNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 06.11.2022
Pratite nas
Nikola Jokić, sjajni srpski košarkaš, imao je još jedno odlično veče u NBA ligi, a ovoga puta je dabl-dabl učinkom vodio Denver do ubedljive pobede nad San Antonijom rezultatom 126:101.
Košarkaši San Antonija imali su prednost u prvom delu prve deonice, ali je to bilo sve što su uspeli da prirede jer su Nagetsi od drugog dela prve četvrtine pa sve do kraja utakmice držali fantastičan ritam.
Kako je rezultat išao na ruku Nagetsima, Majkl Meloun želeo je da odmori Nikolu Jokića koji je na parketu proveo oko 27 minuta.
Međutim, to je srpskom asu bilo dovoljno da upiše 21 poen, šest skokova i deset asistencija. Jokić je ubacio devet od deset poena iz igre i promašio samo jedan šut za dva.
Ekipa Grega Popoviča kao da se potpuno predala i dopuštala Denveru da vodi svoju igru, što je dovelo do toga da Jokićev tim ostvari najubedljiviji trijumf od početka sezone.
Pored Nikole istakao se Bouns Hajland sa 24 poena, sedam skokova i pet asistencija, ali su odličan meč odigrali i Majkl Porter junior koji je ubacio 15 poena kao i Džamal Marej koji se zahvaljujući Jokićevim asistencijama vraća u formu.
Posebno važan detalj su asistencije kojih je Denver imao 37 što je rekord od početka sezone. Tim parametrom jasno se ukazuje da je Nikola Jokić konačno dobio kompletnu ekipu i da nije morao sam da igra tokom celog meča.
U emisiji Miljanov korner je košarci je prišao Nenad Miljenović.
Franucski košarkaš Nikolas Batum - Sputnik Srbija, 1920, 05.11.2022
SPORT
Jokićeva zaboravljena izjava dobila potvrdu – „američki san“ je završio u cirkusu
Dante Egzum - Sputnik Srbija, 1920, 05.11.2022
SPORT
Nema kraja problemima za Partizan!
Balša Koprivica - Sputnik Srbija, 1920, 05.11.2022
SPORT
Oglasio se Obradović: Koprivica dva meseca van terena
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala