- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Drama u Atini nije se svidela Radonjiću – izdržao je 25 sekundi /video/

© Tanjug / TANJA VALICTrener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić
Trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2022
Pratite nas
Košarkaši Partizana iznenadili su Panatinaikos u Atini, gde su u dramatičnoj završnici slavili rezultatom 91:89, a takav rasplet teško je pao Dejanu Radonjiću strategu Atinjana, kom se „drma klupa“ zbog očajnog starta sezone.
Naime, on se na konferenciji za medije zadržao manje od 30 sekundi, posle čega se podigao i otišao.
Pobede i porazi su sastavni deo sporta, a ko gubi ima pravo da se ljuti. Stiče se utisak da je Crnogorac bio ogorčen na sudije, pa se suzdržao da ne kaže nešto zbog čega bi kasnije mogao da snosi posledice.
Činjenica je da je meč u „OAKA areni“ bio na jedan posed, na jednu loptu i više sreće u dramatičnoj završnici imao je tim Željak Obradovića, koji je uspeo da odnese trijumf u šestom kolu Evrolige.
Zbog takvog epiloga trener domaćeg tima, ujedno i bivši stručnjak Crvene zvezde Dejan Radonjić, odlučio je da kaže šta ima u svega 25 sekundi i da napusti zvaničnu konferenciju, odbijajući da odgovori na pitanja novinara.
„Ne želim previše da pričam o ovom meču. Svakoga poštujem kao i uvek. Bio je duel na jednu loptu koju smo izgubili. Bićemo spremni za sledeću utakmicu. To je to“, rekao je Radonjić, posle čega se podigao sa stolice i udaljio iz prostorije, što je ostavilo u čudu brojne prisutne pripadnike „sedme sile“.
Atinski zeleni posle uvodnih šest kola elitnog košarkaškog takmičenja imaju samo jednu pobed, naspram pet poraza, dok je Parizan nastavio da se „penje" na tabeli, gde zauzima osmu poziciju sa odnosom pobeda i poraza 3-3.
Panatinaikos je poslednji i posao Dejana Radonjića bi vrlo lako mogao da bude ugrožen, a identičan učinak ima i Bajern Minhen. Crvena zvezda na 16. poziciji sa utakmicom manje, a odigraće je u petak uveče od 21 čas u Monaku protiv istoimene ekipe.
Gost u Miljanovom korneru bio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je pričao o sezoni Evrolige i tome kako jedva čeka evroligaški večiti derbi.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2022
SPORT
Jokić ispisao istoriju NBA lige – Srbin nadmašio legendarnog Čemberlena /video/
Košarkaši Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2022
SPORT
Od sjaja do očaja i nazad – Partizan kroz dramu do pobede u Atini!
Džejlen Adams - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2022
SPORT
Jedan Amerikanac manje u Zvezdi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala