- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Fudbaler Monce izboden u tržnom centru: Gledao sam kako čovek umire

CC0 / / Fudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 28.10.2022
Pratite nas
Defanzivac Arsenala koji se nalazi na pozajmici u Monci Pablo Mari, preživeo je napad nožem mentalno obolele osobe u jednom tržnom centru u Milanu i hitno je operisan.
Čovek srednjih godina dohvatio je nož sa jednog pulta i počeo je nasumično da ubada osobe oko njega, a među njima je bio i fudbaler Arsenala na prinudnom radu u Monci.
„Gurao sam kolica u supermarketu, dete mi je bilo unutra i odjednom sam osetio oštar bol u leđima. Okrenuo sam se i video čoveka koji ubada drugu osobu nožem i grkljan. Imao sam sreće, video sam kako čovek pored mene umire“, poručio je 29-godišnji štoper.
O jezivom napadu koji je šokirao Italiju i ostatak sveta, oglasio se i legendarni Adrijano Galijani, sportski direktor Monce, nekada Milana, koji ponovo sarađuje sa Silviom Berluskonijem, koje je sada vlasnik Monce.
„Ima duboku ubodnu ranu na leđima, srećom nisu povređeni vitalni organi i oporaviće se. Pablo je fantastičan momak, skupio je snage čak i da se našali, rekavši mi da će od ponedeljka već biti na terenu. Preneo sam mu podršku predsednika Berluskonija i svih saigrača. Želeli su da ga posete, ali to trenutno nije moguće“, rekao je Galijani.
Mari je pre dve godine stigao u Arsenal iz Flamenga za sumu od šest miliona evra, ali kako se u Londonu nije izborio za minutažu usledila je pozajmica u Udineze, kasnije u Moncu.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 28.10.2022
SPORT
Novak sa kačketom – nedovoljno da ga ne prepoznaju navijači Zvezde /video/
 Trener Crvene zvezde Miloš Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 27.10.2022
SPORT
Milojević: Ne sumnjam u poštenje Mađara
Zvezda i Trabzon - Sputnik Srbija, 1920, 27.10.2022
SPORT
Zvezda „preživela“ Turke – u Kneževinu po čudo i nokaut fazu Liga Evrope /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala