- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Režirao je dramu u Beogradu, a u Londonu – komediju /video/

© AFP 2023 / SERGIO PEREZDani Makeli
Dani Makeli - Sputnik Srbija, 1920, 27.10.2022
Pratite nas
Holandski sudija Dani Makeli važi za jednog od najboljih svetskih arbitara, a u sredu uveče ponovo se našao u centru pažnje fudbalske javnosti. Naravno, sećamo ga se i po onom čuvenom nepriznatom golu Portugalaca na Marakani kada je rasplakao Kristijana Ronalda.
Ako je tada Holanđanin sa pomoćnicima režirao pravu dramu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru, onda je sinoć na Totenhemovom stadionu u Londonu napravio komediju u Ligi šampiona.
Malo Makeli, malo kolege iz VAR sobe, koje su poništile pobedonosni gol Harija Kejna u 95. minutu jer su videle ofsajd poziciju u kojoj se našao golgeter Pevaca.
Kao da su po svaku cenu arbitri želeli da Totenhem ostane bez pobede kako bi zadržali neizvesnost na maksimumu u grupi u kojoj se nalaze. Otuda i neobično objašnjenje zašto je Kejnov pogodak ofsajd, zbog čega se i Makeli sam smejao.
Kako bilo, uoči poslednjeg kola u ovoj grupi sva četiri tima su smeštena u samo dva boda pa će sledećeg utorka vladati prava ludnica na mečevima Marselj - Totenhem i Sporting - Ajntraht, gde sva četiri tima imaju podjednake šanse i za prolaz i eliminaciju.
Atletiko - Leverkuzen, Liga šampiona - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2022
SPORT
Istorijski krah Španaca – tri velikana ispala iz Lige šampiona
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala