- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruski vojnici uvežbavaju upravljanje tenkom T-80 /video/

© Sputnik / Maksim Blinov / Uđi u bazu fotografijaTenk T-80 na vojnim vežbama u Moskovskoj oblasti
Tenk T-80 na vojnim vežbama u Moskovskoj oblasti - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2022
Pratite nas
Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimke sa obuke posade tenkova T-80 i motorizovanih jedinica mobilisanih vojnika u zoni specijalne vojne operacije.
Posade tenkova se obučavaju kako da primenjuju naoružanje tenkova T-80, kako u pokretu, tako i iz mesta. Osim toga, mobilisani vojnici uvežbaju kako da napune tenk gorivom i kako da ga voze.
Vojnici motorizovanih pešadijskih jedinica vežbaju taktičke elemente gađanja iz automata AK-12, kao i bacanje ofanzivnih ručnih bombi. Sve vežbe imaju za cilj da se tenkisti maksimalno pripreme za akciju u realnim borbama.
Program pripreme vojnika uključuje i teorijski deo kursa o poznavanju naoružanja borbenih vozila, kao i inženjerski deo obuke.
Sve vežbe se na poligonu izvode pod rukovodstvom iskusnih instruktora Centralnog vojnog okruga Rusije koji dele svoja borbena iskustva stečena u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini.
Lansiranje interkontintentalne balističke rakete RS-24 Jars tokom vežbi snaga za strateško obuzdavanje - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2022
RUSIJA
Putin nadgleda vežbe snaga za strateško obuzdavanje /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala