- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stara dama je provela 45 minuta u crnini - samo je srpski tandem „kvario prosek“

© Fabio FerrariJuventus
Juventus - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2022
Pratite nas
Fudbaleri Juventusa su okončali svoje učešće u ovoj sezoni Lige šampiona i to posle pet odigranih kola. Da sve bude još crnje i još gore, slavni klub iz Torina je prvi put u istoriji elitnog takmičenja primio čak tri gola za poluvreme!
Juventus je oduvek bio sinonim za čvrstu i pouzdanu odbranu, za tesne pobede, ali u poslednje vreme kola su krenula nizbrdo i nema naznaka da će doći do „kočenja“.
Potvrda za to ogleda se u debaklu posle prvih 45 minuta odigranih u Lisabonu, gde je Benfika čak tri puta zatresla mrežu koju je čuvao Vojčeh Ščesni.
Nikada se nije dogodilo u istoriji crno-belih iz Torina da za jedno poluvreme njihova odbrana triput kapitulira. Ali, na stadionu „Da Luž“ je ispisana negativna stranica bogate istorije slavnog italijanskog kluba.
Jedine svetle tačke „stare dame“ u porazu od Benfike, koji je ujedno i značio i oproštaj od elitnog društva bili su srpski reprezentativci Dušan Vlahović, koji je postigao gol za 1:1 i asistent Filip Kostić.
Na kraju je Juventus doživeo totalni debakl, stradao je rezultatom 4:1 i ostao je zakucan za treće mesto tabele Grupe H sa tri boda, koliko ima i poslednjeplasirani Makabi iz Haife, dok Pari Sen Žermen i Benfika imaju po 11 i plasirali su se u osminu finala.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2022
SPORT
„Srpska veza“ ponovo utišala Lisabon /video/
Fudbalski savez Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2022
SPORT
Ukrajinci i dalje prete, stigla je reakcija iz Moskve: „Stare priče“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala