- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lalatović posle Zvezde: Sad idemo na streljanje kod Partizana

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaNenad Lalatović
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 23.10.2022
Pratite nas
Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović izjavio je posle poraza od Crvene zvezde da je ponosan na svoje momke, kao i da ih u narednom kolu čeka možda i teži duel, gostovanje Partizanu u Humskoj.
Radnički se držao protiv Crvene zvezde sve do 97. minuta kada je Aleksandar Pešić postigao svoj drugi pogodak i tako doneo svom timu bodove sa dva igrača više.
Lalatović je pohvalio svoje igrače podsetivši da u narednom kolu gostuju na stadionu Partizana i to bez nekoliko standardnih prvotimaca.
„Odigrali smo odličnu utakmicu protiv tima koji ima izvanredan kvalitet da svaki igrač može da reši utakmicu. Krivo mi je što su moji momci dali 200 odsto svojih mogućnosti, a nisu uzeli bod. Olako smo dobijali žute kartone. Ovi crveni su možda i bili... Naš golman je branio fenomenalno, ali sa dva igrača manje, protiv Crvene zvezde ne može tako“, rekao je Lalatović.
Trener Nišlija se pribojava gostovanja u Humskoj protiv Partizana, gde tradicionalno ima probleme sa navijačima crno-belih.
„Krivo mi je što ću sad protiv Partizana biti osakaćen. Ja sad idem na streljanje kod njih. Ja kad god tamo odem, idem bez četiri ili pet standardnih igrača. Ne znam ni što idemo tamo“, ističe Lalatović.
Kormilar radničkog nije hteo da komentariše suđenje protiv Crvene zvezde.
„Suđenje? Neću da komentarišem, biram reči, poštujem svoje momke i protivnika“, rekao je Lalatović posle susreta.
Radnički Niš - Crvena zvezda, Superliga - Sputnik Srbija, 1920, 23.10.2022
SPORT
Zvezda se provukla u Nišu – Pešić srušio Radnički u 97. minutu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala