- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hrvat provocirao igrača Zvezde pa doživeo blam /video/

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaHrvatski košarkaš Mario Hezonja
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2022
Pratite nas
Mario Hezonja, hrvatski košarkaš koji nastupa za Real Madrid mogao je da bude tragičar svog tima protiv Crvene zvezde jer je u poslednjoj deonici utakmice četvrtog kola Evrolige isprovocirao Bena Bentila i zaradio tehničku grešku. Zvezda je taj momenat iskoristila da se približi na samo minus pet poena razlike, ali je na kraju ipak poražena.
Baš kao što je Vlada Jovanović, trener Crvene zvezde spomenuo u izjavi crveno-beli mogli su sa manjom razlikom da izgube od Reala, a veliku šansu imali su u poslednjoj deonici.
Mario Hezonja koji je imao jedan skok i jednu asistenciju imao je možda i previše samopouzdanja kada je dobro odradio posao u odbrani nad Benom Bentilom.
Hrvat je pokazao prstom košarkašu Zvezde kako bi mu objasnio da je jači, ali je sve to pomno ispratio sudija koji je Hezonji dosudio tehničku grešku.
Bentil je mogao samo da se nasmeje protivničkom igraču koji je nasamario samog sebe. U tim trenucima Zvezda je uspela da se približi na samo pet poena zaostatka, ali je onda usledio crni niz promašaja i puna tri minuta neiskorišćenog napada.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2022
SPORT
Skandalozni Amerikanac hteo da povredi Jokića! Nikola je pao, a bolna grimasa je sve rekla /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala