- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rumunka se ne predaje: Počinje najteži meč mog života!

© AFP 2023 / ANNE-CHRISTINE POUJOULATSimona Halep
Simona Halep - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2022
Pratite nas
Nije se dugo čekalo da se oglasi rumunska teniserka Simona Halep koja je suspendovana, nakon što je objavljeno da je njen nalaz na doping testu sa US Opena bio pozitivan. Kako je poručila u saopštenju, tek kreće njena najveća borba, kroz koju će pokušati da dokaže da je nevina.
Simona Halep u bogatoj karijeri ima dva Grned slem pehara, a nakon šokantnih vesti da je bila pozitivna na doping testu u Njujorku, rešila je da se obrati saopštenjem.
„Danas počinje najteži meč mog života, a to je borba za istinu. Obaveštena sam da sam testirana pozitivno na supstancu koja nosi nazi "Roksadustat" u ekstremno malim količinama, što je najveći šok u mojoj karijeri“, navela je na početku saopštenja Simona.
Halepova je zatim nastavila.
„Kroz moju karijeru, ideja o varanju nikada mi nije pala na pamet, jer je to potpuno protiv mojih vrednosti sa kojima sam vaspitana. Suočiti se sa ovakvom situacijom je osećaj zbunjenosti i izdaje. Boriću se do kraja kako bih dokazala da nikada svesno nisam uzela nedozvoljene supstance i imam veru da će, pre ili kasnije, istina izaći na videlo. Ne radi se o titulama ili novcu. Sve je u vezi časti i ljubavnoj priči sa igrom koja se zove tenis i koja traje već 25 godina“, napisala je Simona Halep na društvenim mrežama.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2022
SPORT
Miša preko Španca do polufinala Napulja
Nikola Ćaćić - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2022
SPORT
Srpski teniser o skandalu u Napulju za Sputnjik: Izbacili su mi stvari, igram na dve različite podloge
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala