- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Anđušić za Sputnjik o strancima: Trudimo se da im objasnimo koja je odgovornost igrati za Partizan

© Sputnik / Lola ĐorđevićDanilo Anđušić
Danilo Anđušić - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2022
Pratite nas
Partizan je prvi put posle osam godina zabeležio pobedu u Evroligi, a jedan od najzaslužnijih za trijumf protiv Virtusa bio je Danilo Anđušić. Srpski košarkaš pored toga što je zablistao na parketu, ima zaduženje i da prenese stranim igračima svoje znanje o Partizanu, a tome je govorio posle pobede i za Sputnjik.
Danilo Anđušić imao je sjajno veče u crno-belom dresu i sa 14 poena uz dva skoka i asistenciju bio je glavni adut za pobedu Partizana u četvrtom kolu Evrolige.
Najefikasniji na meču bio je Džejms Naneli koji je ubacio 20 poena, a Amerikanac je samo jedan od stranih novajlija kome je trebalo približiti istoriju kluba.
Za taj posao bio je zadužen i Anđušić koji je Sputnjiku otkrio da stranci u crno-belom dresu već razumeju odgovornost koju imaju zbog velikog broja navijača.
„Svi su oni naravno čuli za istoriju kluba, za navijače i sve što nosi Partizan. Trudili smo se još od pripremnog perioda da im približimo što više i objasnimo koja je odgovornost igrati za Partizan, posebno zbog toga koliko ljudi u Srbiji prati ovaj klub. Partizan je klub sa velikom istorijom, trudimo se na sve načine da im to objasnimo, ali verujem da počinju to da osećaju kada vide ovako punu halu“, rekao je Anđušić.
Partizan posle četiri utakmice ima jednu pobedu nad Virtusom, dok su crno-beli prethodno izgubili od Olimpije, Baskonije i Albe.
Džejms Harden - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2022
SPORT
Harden ponovo brojao do 30, ali je Janis srušio Filadelfiju
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2022
SPORT
Obradović: Pobeda za samopouzdanje, moglo je da bude i 3-1...
Navijači KK Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2022
SPORT
Partizan konačno pobedio u Evroligi – Teodosić kao da nije došao u Beograd!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala