- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novi crno-beli vojnik /video/

© Foto : FK Partizan / Miroslav Todorović Kristijan Belić
Kristijan Belić - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2022
Pratite nas
Kristijan Belić je nedavno stigao u redove Partizana kao slobodan igrač posle boravka u Čukaričkom i za kratko vreme je uspeo da stekne status crno-belog vojnika.
Sin nekadašnjeg fudbalera Dušana Belića, prošao je čudan put do velike scene srpskog fudbala, od rodnog Sent Trudena u Belgiji, preko engleskog Vest Hema, do Olimpijakosa i prvog dolaska u Srbiju prošle godine.
Neumorni 21-godišnjak se već profilisao kao beskrupulozni borac na terenu, igrač visokog tempa, ali i agresivnosti koja je umela da ga košta.
Na 15 mečeva u ovoj sezoni dobio je čak sedam žutih i jedan crveni karton, ali je sve loše poništio partijama protiv Kelna u Ligi konferencija i konačno igrom u duelu sa bivšim klubom, Čukaričkim.
Belić je postigao prvi gol u dresu Partizana, a potom i bravuroznim klizećim startom sprečio Samuela Ovusua u kontranapadu koji je mogao da se završi samo pogotkom za Čukarički.
Interesantno je i kako je on sve to proslavio, čini se da mu je draže od gola to što je sprečio protivnika da zatrese mrežu crno-belih što svakako može da raduje stručni štab jer su takvi igrači zlata vredni.
Kada su pod kontrolom.
Slobodan Urošević, Partizan - Čukarički - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2022
SPORT
Partizan se provukao, Urošević sprečio šok u Humskoj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala