- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan se provukao, Urošević sprečio šok u Humskoj

© Foto: FK PartizanSlobodan Urošević, Partizan - Čukarički
Slobodan Urošević, Partizan - Čukarički - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2022
Pratite nas
Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički sa 3:2 u utakmici 15. kola Superlige Srbije. Pred nekoliko hiljada gledalaca u Humskoj meč je u dramatičnoj završnici odlučio Slobodan Urošević pogotkom u 85. minutu.
Čudan i zanimljiv meč odigrali su gradski rivali. Čukarički je poveo u 37. minutu iz jedanaesterca koji je realizovao iskusni Marko Docić, ali je radost gostiju trajala kratko, svega pet minuta.
Izjednačenje Partizanu doneo je doskorašnji fudbaler Brđana Kristijan Belić koji je pogodio mrežu bivšeg tima u 42. minutu.
Trener crno-belih Gordan Petrić je na ovom meču promešao karte i odmorio neke od startera, ali je odmah na startu drugog dela posegao za izmenama, ubacio u igru i Rikarda Gomeša i Natha što je odmah dalo rezultate.
Samo što je krenulo drugo poluvreme Partizan je poveo i to zahvaljujući prvencu Andrije Pavlovića u 47. minutu. Međutim, crno-beli nisu dugo mogli da "zatvore" utakmicu što je Čuakrički iskoristio i preko Drezgića u 75. poravnao na 2:2.
Mnogima se učinilo da je na pomolu novo iznenađenje, ali ga nije dozvolio Slobodan Urošević. Iskoristili su crno-beli uspavanost odbrane Brđana, na brzinu izveli slobodan udarac, a Urošević matirao golmana Belića za konačnih 3:2.
Standings provided by Sofascore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala