- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Advokat objasnio Novakovu situaciju – „Nema faktora rizika“

© AP Photo / Ariel SchalitNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 14.10.2022
Pratite nas
Tri meseca je ostalo do početka Australijan opena, ali su uveliko počele da stižu različite reakcije ljudi po pitanju toga da li bi Novaku Đokoviću trebalo da bude dozvoljen povratak u Melburn.
Podsetimo, jedan od najvećih tenisera u istoriji ima zabranu ulaska u Australiju od tri godine koja mu je izrečena početkom 2022. godine nakon što mu je oduzeta viza za boravak u toj zemlji.
U međuvremenu se oglasio i poznati australijski advokat za imigraciona pitanja, Kon-Ming Tsai, koji je poručio da veruje da bi Endru Džils, novi ministar za imigraciona pitanja trebalo da ukine zabranu Đokoviću.

„Ovde nema faktora rizika ako mu se dozvoli povratak. Novak sigurno neće praviti problem zajednici, jer je on jedan od najboljih svetskih tenisera koji može da privuče mnogo stranih posetilaca. U najboljem interesu Australije je da ukine zabranu i da se Đoković u januaru vrati u Melburn“, izjavio je Tsai za „AP“.

Prethodno je i direktor Australijan opena, Kreg Tajli poručio da bi voleo da vidi Novaka Đokovića na grend slemu u Melburnu, ali da će to pitanje morati da reši australijska vlast.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 14.10.2022
SPORT
„Promenjena su pravila“ – legendarni teniser govorio o Đokoviću
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala