- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Napoli pobedio Ajaks bez Tadića

© Alessandro GarofaloNapoli - Ajaks
Napoli - Ajaks - Sputnik Srbija, 1920, 12.10.2022
Pratite nas
Fudbaleri Napolija savladali su u Napulju ekipu Ajaksa sa 4:2 u prvom meču četvrtog kola grupe A Lige šampiona. Italijanski velikan je tako overio plasman u drugi krug, dok je klub Dušana Tadića stigao na ivicu eliminacije.
Golove za Napoli postigli su Irving Lozano u četvrtom, Đakomo Raspadori u 16, Kviča Kvartškelija u 62. iz penala i Viktor Osimhen u 90. minutu. Strelci za goste bili su Dejvi Klasen u 49. i Stiven Bergvijn u 83. minutu.
Kapiten Ajaksa Dušan Tadić nije igrao zbog crvenog kartona dobijenog prošle nedelje na meču trećeg kola dva kluba u Amsterdamu.
Kasnije večeras će igrati Rendžers i Liverpul u drugom meču četvtog kola grupe A Lige šampiona. Napoli ima 12 bodova i već je obezbedio plasman u osminu finala, Liverpul ima šest, Ajaks tri, a Rendžers je poslednji bez bodova.
Atletiko i najprijatnije iznenađenje ove sezone Klub Briž odigrali su u Madridu bez golova u prvom meču grupe B. Gosti su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je u 82. minutu isključen Kamal Sova.
Kasnije večeras u istoj grupi sastaće se Leverkuzen i Porto. Klub Briž je prvi na tabeli sa 10 bodova, dok je Atletiko drugi sa četiri, Porto i Leverkuzen imaju po tri boda.
Zastava Rumunije - Sputnik Srbija, 1920, 12.10.2022
SPORT
Sputnjik saznaje: Rumuni se plaše odmazde zbog tzv. Kosova
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala