- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Francuz otišao u Rusiju pa poručio: „Ravnodušan sam prema kritikama, znajte da me nije briga“

© Foto : FIBAToma Ertel
Toma Ertel - Sputnik Srbija, 1920, 11.10.2022
Pratite nas
Francuski košarkaš Toma Ertel potpisao je jednogodišnji ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga iako se ranije obavezao savezu svoje zemlje da tako nešto neće uraditi. Sada se oglasio i rekao da je ravnodušan prema kritikama koje je dobio od pojedinih navijača.
Ertel je u subotu na društvenim mrežama objavio fotografiju u dresuZenita. Mnogi navijači su u komentarima kritikovali 33-godišnjeg košarkaša.
„Napomena za sve one ljude koji šalju poruke ili ostavljaju komentare u kojima me kritikuju što sam odlučio da se preselim u Rusiju: Znajte da me nije briga. Prestanite da gubite vreme. Molim vas, bavite se svojim životima. Hvala unapred“, napisao je Ertel.
On je krajem juna napravio usmeni dogovor sa Zenitom, ali je morao pred Evrobasket da potpiše ugovor sa Francuskom koja ne dozvoljava igračima da idu u ruske i beloruske klubove dok traje situacija u Ukrajini.
Ertel se složio sa zahtevima košarkaške federacije, ali uprkos tome, potpisao jednogodišnji ugovor sa Zenitom, uz mogućnost produžetka za još sezonu.
Crvena zvezda Budućnost - Sputnik Srbija, 1920, 10.10.2022
SPORT
Zvezda dobila prvi veliki derbi (n)ove sezone ABA lige
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala