- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Više od dve hiljade dece iz novih ruskih regiona na putovanju po Rusiji

© Sputnik / Vitaliй Timkiv / Uđi u bazu fotografijaKrasnodarskiй park Galickogo nagražden premieй Urban Parks Award
Krasnodarskiй park Galickogo nagražden premieй Urban Parks Award - Sputnik Srbija, 1920, 10.10.2022
Pratite nas
Više od dve hiljade dece iz novih regiona Rusije, Donjecke i Luganske Narodne Republike, Hersonske i Zaporoške oblasti, krenulo je na besplatno putovanje po Rusiji prema programu Rosturizma, platforme „Rusija ─ zemlja mogućnosti“ i Rosomladine, izjavila je direktorka Rosturizma Zarina Doguzova.

„Dečiji odmor je jedan od fokusa našeg rada. Danas je jedan od zadataka da se pripreme programi za odmor dece iz novih regiona zemlje. Uz korišćenje nove platforme RSV smo pustili u rad novi pravac u našem programu ‘Više od putovanja’ za stanovnike Donjecke i Luganske Republike, Hersonske i Zaporoške oblasti. Više od dve hiljade učenika, omladinaca, kao i pedagoga iz naših regiona krenulo je na besplatno putovanje po Rusiji“, napisala je ona na Telegramu.

Doguzova je pojasnila da su deca otputovala u Krasnodarski kraj, Stavropolj, Volgogradsku oblast i druge regione i dodao da će, osim rekreacije i odmora, biti organizovan i obilazak znamenitosti.
„Program ‘Više od putovanja’ je veoma popularan i za dve godine postojanja je na putovanje po Rusiji išlo više od 50 hiljada učesnika projekta, zaključila je direktorka Rosturizma.
Šef ruske države maksimalno je uživao u prirodi – ovog puta noćio je u šatoru - Sputnik Srbija, 1920, 09.10.2021
RUSIJA
U Rusiji u planu nova turistička ruta – po omiljenim mestima predsednika Rusije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala