- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vojvodina pred vratima, ali Mitrovica nije prežaljena: Promašaji za Ginisa...

© Foto : Partizan / Miroslav TodorovićGordan Petrić
Gordan Petrić - Sputnik Srbija, 1920, 01.10.2022
Pratite nas
Trener Partizana Gordan Petrić pričao je pred nedeljni derbi sa Vojvodinom (19 časova) u 13. kolu Superlige, o šokantnoj eliminaciji crno-belih iz Kupa Srbije od Radničkog iz Sremske Mitrovice, i četiri promašena penala što je, prema njemu, možda dovoljno i za Ginisovu knjigu rekorda.
Petrić nije želeo da upire prstom u igrače i da traži krivce za ono što se dogodilo, a što je obeležilo fudbalsku nedelju na izmaku u srpskom fudbalu.
„Niko od igrača nije loše odigrao, igrali su onoliko koliko je trebalo. Teren je bio loš, ali to su priče za malu decu. Dešavalo se da izgubimo pooprečne lopte zbog sporog terena. Mogu sve da razumem, ali penale, ne znam da li se to ikad desilo da neko promaši četiri zaredom. Možda smo ušli u Ginisovu knjigu rekorda. Bar po nečemu da ostanemo upamćeni, ili ja kao trener“, izjavio je na konferenciji Petrić.
Pričajući o derbiju kola u kojem se u Humskoj u nedelju od 19 časova sastaju Partizan i Vojvodina, Petrić je poručio da ima veliki respekt prema „novosadskoj staroj dami“.
„Posle malo duže pauze i čudno odigrane utakmice, dolazi nam prvenstvo. Rival za ovu sezonu ima velike planove, ekipa ima brzinu, fudbalski najinteligentnijeg igrača (Nemanja Nikolić) koga sam video do sada. Moramo da odgovorimo na zastatke, nadam se da su igrači spremni i koncentrisani. Taj meč nam dosta donosi. Moramo da dobijemo, da uđemo u ciklus mečeva do 13. novembra. Ovo nam je zamajac, ako bude sve u redu, nadam se da će biti još bolje u narednom periodu“, istakao je Gordan Petrić.
Futbol. RPL. Matč Dinamo - Krasnodar - Sputnik Srbija, 1920, 01.10.2022
SPORT
Nezapamćen bezobrazluk UEFA prema ruskim sudijama
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi (desno) i Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 01.10.2022
SPORT
Piksijev pečat – Srbiji u leđa gledaju fudbalske velesile
Rikardo Gomeš, Partizan - Kolubara - Sputnik Srbija, 1920, 30.09.2022
SPORT
„Neću u Portugaliju, imam dobru platu u Partizanu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala