- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruski hakeri objavili podatke 1.500 ukrajinskih obaveštajaca

© Sputnik / Alexey Malgavko / Uđi u bazu fotografijaVirus napada kompjuter
Virus napada kompjuter - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
Pratite nas
Ruska hakerska grupa RaHDIt („Zli ruski hakeri“) učinila je javno dostupnim informacije o više od 1,5 hiljade zaposlenih u Spoljnoj obaveštajnoj službi Ukrajine. Podaci su objavljeni na sajtu „Nemezida“.
Relevantnost informacija potvrdio je izvor Sputnjika u pravosudnim organima. Između ostalog su objavljeni podaci predstavnika obaveštajnih službi koji rade pod okriljem ambasada u više od 20 zemalja.
Na spisku su i zemlje koje aktivno podržavaju Ukrajinu u suprotstavljanju Rusiji (SAD, Francuska, Italija, Nemačka, Poljska), kao i države sa uzdržanijom pozicijom, uključujući Azerbejdžan, Argentinu, Mađarsku, Grčku, Irak, Južnu Afriku, Tadžikistan i druge.
Pored toga, objavljeni su i podaci ukrajinskih obaveštajaca koji rade u misijama UN, Evropske unije i NATO-a i više od 40 mesta na kojima su bazirane jedinice Spoljne obaveštajne službe Ukrajine, uključujući i jednu tajnu obrazovnu ustanovu.
Kako su naveli hakeri, oni su dobili pristup bazi podataka zaposlenih u ukrajinskom Ministarstvu spoljnih poslova i Spoljnoj obaveštajnoj službi, nakon čega su ih uporedili i pronašli podudaranja.
Kompjuter - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2022
RUSIJA
Ruski hakeri objavili podatke saradnika najveće američke vojne kompanije /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala