- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruski hakeri objavili podatke saradnika najveće američke vojne kompanije /video/

© Flickr / Ivan David Gomez ArceKompjuter
Kompjuter - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2022
Pratite nas
Ruski hakeri iz grupe „KilMil“ su na Telegramu objavili dokaze da su uspeli da onesposobe interni sistem autorizacije saradnika najveće američke vojne kompanije „Lokid Martin“, koja proizvodi višecevne raketne bacače „Himars“ koji se isporučuju Ukrajini.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Do juče su govorili da su svi podaci saradnika kompanije 'Lokid Martin' bezbedni. Šta ćemo da radimo sa podacima zaposlenih?“, navodi se u objavi.

Uz objavu stoji i video snimak tablice sa podacima stotine saradnika ovog odbrambenog giganta – imena, mejlovi, adrese njihovih jedinica, telefoni i fotografije.
Tokom jučerašnjeg dana je objavljena informacija da su ruski hakeri iz grupe „KilMil“ upali u sajt američke vojne kompanije „Lokid Martin“. Kasnije su objavili da je korporacija uspela da povrati rad sajta i sistema, ali da nema podataka.
„Lokid Martin“ zajedno sa „BAE Sistems“ proizvodi raketne bacače „Himars“. Oni se u Americi proizvode od 2003. godine. Vašington je Kijevu isporučio nekoliko takvih sistema kojima ukrajinska vojska granatira naselja i infrastrukturne objekte.
Američki lovac F-35 - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2022
RUSIJA
Ruski hakeri oborili sajt najveće američke vojne kompanije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala