- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda donirala milion dinara i otpisala dug za spas OFK Beograda

© Foto : ofkbeograd.co.rsOFK Beograd
OFK Beograd - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
Pratite nas
Fudbalski klub Crvena zvezda odazvao se apelu navijača okupljenih oko „Kluba prijatelja OFK Beograda“ da se pomogne u očuvanju srpskoligaša sa Karaburme.
Crvena zvezda je, kako je objavljeno na zvaničnim stranicama OFK Begrada, pomogla navijačima u njihovoj borbi na dva načina. Srpski šampion će donirati milion dinara uplatom na račun udruženja KPO 1994.
Nakon razgovora između predstavnika KPO i Crvene zvezde, šampion Srbije doneo je odluku da sve prošlogodišnje pozajmice prema OFK Beogradu, a u iznosu od 5.971.000 dinara preinači u trajne donacije.

„Ovim putem se zahvaljujemo FK Crvena zvezda na donacijama i prepoznavanju borbe za spas kluba. Dalja upotreba svih dosadašnjih donacija biće javno prikazana na strnicama KPO“, stoji u objavi Kluba prijatelja OFK Beograda na društvenim mrežama.

Nije tajna da je za ovu transakciju zaslužan dr Zvezdan Terzić, nekadašnji fudbaler, kasnije i funkcioner Romantičara sa Karaburme, koji je trenutno na čelu šampiona iz Ljutice Bogdana.
Borba navijača za spas kluba pojačana je od početka septembra. Prvi su se oglasili navijači Vojvodine, javile su se i pristalice Maribora i Budućnosti iz Podgorice, dok aktuelno rukovodstvo predvođeno predsednikom Dejanom Vuksanovićem optužuje navijače da žele da preuzmu vođenje kluba.
Sve će ipak biti poznato u utorak 27. septembra za kada je na Omladinskom stadionu zakazana Vanredna sednica Skupštine OFK Beograda.
OFK Beograd - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2022
SPORT
OFK Beograd pred gašenjem, navijači skupljaju novac da klub preživi
Duško Tošić - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2022
SPORT
Legendarni reprezentativac preuzima OFK Beograd?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala