- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legendarni reprezentativac preuzima OFK Beograd?

© Sputnik / Elena RuskoDuško Tošić
Duško Tošić - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2022
Pratite nas
OFK Beograd se nalazi u najtežoj situaciji od osnivanja kluba, a prema tvrdnjama navijača plavo-belih, došlo je do krajnje tačke u klupskom funkcionisanju. Zato na Karaburmi pripremaju hitan plan i povratak nekadašnjeg ljubimca Romantičara Duška Tošića.
Letos izabrani predsednik Upravnog odbora Dejan Vuksanović nije ispunio obećanja i obezbedio finansiranje kluba, igrača i zaposlenih, zbog čega su plavo-beli dospeli u nepodnošljivu situaciju koja se oslikava slabim plasmanom u Srpskoj ligi Beograd.
Zato su navijači za nedeljnu utakmicu protiv Teleoptika (16 časova) najavili da će skupljati donacije za osnovne potrebe funkcionisanja kluba.
OFK Beograd - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2022
SPORT
OFK Beograd pred gašenjem, navijači skupljaju novac da klub preživi
Istovremeno, navijači okupljeni u Klubu prijatelja OFK Beograda, pronašli su kadrovsko rešenje za gorući problem, mesto predsednika Upravnog odbora, i to u vidu Duška Tošića, nekadašnjeg reprezentativca i ljubimca navijača kluba sa Karaburme.
„Kao navijači koji su uz klub danonoćno, više puta smo se uverili da jedini pomak u našoj situaciji mogu da učine ljudi - ofkovci. Oni koji dobro poznaju situaciju na stadionu i branili su boje na terenu. Zato javno iznosimo predlog da se u vrhu budućih struktura kluba nađe ime Duška Tošića. Ne treba posebno govoriti ko je Duško i kakvu je karijeru imao. Treba podsetiti da je uvek bio spreman da pomogne i sasluša naše predloge. I dalje verujemo u model, gde bi bivši igrač(i) kluba doneli prevagu u podizanju OFK Beograda“, navodi se u saopštenju navijača.
Podsetimo, Tošić je prošlog leta okončao 20-godišnju igračku karijeru posle čega je uplovio u menadžerske vode i posredovao u transferu Rišaira Živkovića iz Kine u Crvenu zvezdu.
Dušan Petković - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2022
SPORT
„Imam obavezu prema svom Iliji“ – Dušan je zacrtao cilj i vreme je za povratak beogradske „romantike“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala