- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković stigao u Tel Aviv, Izraelci oduševljeni /video/

© Foto : Michael ProbstNajbolji teniser sveta Novak Đoković
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
Pratite nas
Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u Izrael, gde će po prvi put u karijeri učestvovati na ATP turniru iz serije 250, koji se održava u Tel Avivu.
Odmah po dolasku u prestonicu Izraela, Đoković je napisao poruku domaćinima u knjizi za goste na terminalu aerodroma u Tel Avivu. Obratio im se tradicionalnim pozdravom.
„Šalom, Izraele. Veoma sam srećan i uzbuđen zbog toga što sam se vratio ovde. Radujem se ovom sjajnom iskustvu“, napisao je Đoković i objavio na društvenim mrežama.
Novak će narednih dana učestvovati na turniru iz serije 250 koji se prvi put od 1999. godine našao na ATP kalendaru, a srpski teniser će nastupiti i u singlu i u dublu.
Prvi rival u singlu će mu biti pobednik duela između Tijaga Monteira i Pabla Anduhara, dok će u dublu nastupati zajedno sa domaćim igračem Jonatanom Erlihom (45), koji se na ovom turniru oprašta od aktivnog igranja tenisa.
Đoković bi svoj prvi meč u singlu trebalo da igra u sredu ili u četvrtak u zavisnosti od ostalih mečeva koji se igraju ranije.
Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
SPORT
Buđenje „uspavanog džina“ – posrnuli Austrijanac izbacio Srbina u Tel Avivu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala