- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Buđenje „uspavanog džina“ – posrnuli Austrijanac izbacio Srbina u Tel Avivu

© Foto : Lola ĐorđevićLaslo Đere
Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
Pratite nas
Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je sa turnira u Tel Avivu već na startu posle poraza od Dominika Tima u tri seta, 7:5, 6:7, 4:6.
Više od dva i po sata trajala je drama u kojoj je Austrijanac, koji igra u Izraelu sa specijalnom pozivnicom, posle velikog preokreta izbacio Srbina.
Osim što je poveo sa 1:0 u setovima, posle idelanog brejka u 11. gemu za 6:5, ništa drugo Đere nije korisno uradio za sebe na ovom meču.
Problemi sa servis greškama i izostanak prvog servisa, dali su šansu Timu da preokrene meč i plasira se u sledeće kolo gde ga čeka Hrvat Marin Čilić.
Posrnuli Austrijanac koji još traži staru formu stigao je do izjednačenja u taj-brejku drugog seta (7:3) posle velike borbe i po jednog brejka na obe strane.
U odlučujućem trećem setu, Dominik je napravio brejk u trećem gemu kada je poveo sa 2:1 i do kraja seta na svoj servis sačuvao prednost za konačnih 6:4 i plasman u narednu rundu.
Podsetimo, na turniru u Tel Avivu učestvuje i Novak Đoković koji bi na terenu trebalo da se nađe u sredu, ako sve bude kao što je planirano.
Novak Đoković i Rodžer Federer - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2022
SPORT
„Đokoviću često nabijaju loš imidž, a toliko je učinio za Srbiju“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala