- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdina katastrofa na „generalki“ – poraz od 39 razlike

© Foto : KK Crvena zvezdaKošarkaši Crvene zvezde
Košarkaši Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2022
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde doživeli su katastrofu u generalnoj probi pred početak nove sezone. Olimpijakos nije imao milosti prema „braći“ iz Beograda koju je savladao sa 39 poena razlike - 94:55.
Samo u drugoj četvrtini, koju je dobila sa 24:23, ekipa trenera Vlade Jovanovića pružila je dostojan otpor očigledno vrlo motivisanim Grcima.
U ostale tri deonice bilo je neprijatno gledati nemoć beogradskih crveno-belih koji su turneju na Kipru okončali jednim od najtežih poraza u poslednje vreme.
Šampion Srbije i regiona je postigao samo 12 poena u trećem kvartalu koji je izgubio sa 27:12, a onda krunisao lošu igru sa svega šest postignutiih poena u četvrtoj deonici - ukupno 18 u drugom poluvremenu.
Luka Mitrović je sa 12 poena bio i jedini dvocifren u ekipi Zvezde. Ivanović je ubacio devet poena, dok je osam, uz pet skokova, dodao Ben Bentil.
Ekipu Olimpijakosa je sa 19 poena i šest skokova predvodio Vezenkov koji je nastavio sa odličnim igrama i posle Evrobasketa. Janulis Larencakis je dodao 15 poena, Džoel Bolomboj 12, dok su po 11 upisali Alek Piters i Kostas Papanikolau.
Crvena zvezda sezonu počinje 1. oktobra na svom terenu utakmicom sa ekipom MZT iz Skoplja u okviru ABA lige.
Košarkaš Partizana Zek Ledej  - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2022
SPORT
Partizan se raspao u Moskvi, Zenit u finalu VTB Superkupa
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala