Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Kad Albanac izbode Srbina nožem to nije pokušaj ubistva

© Sputnik / Teodor AnastasijevićNemanja Mitrović, mladić iz Babinog Mosta na Kosovu i Metohiji kog su Albanci ranili nožem
Nemanja Mitrović, mladić iz Babinog Mosta na Kosovu i Metohiji kog su Albanci ranili nožem - Sputnik Srbija, 1920, 19.09.2022
Pratite nas
Napad na dvojicu Srba, oca i sina Sašu i Nemanju Mitrovića u Babinom Mostu tužilac je okvalifikovao kao „nanošenje teških telesnih povreda“, potvrdio je danas njihov pravni zastupnik advokat Dejan Vasić.
Vasić je izjavio da nije saglasan sa ovakvom kvalifikacijom ovog dela i tvrdi da je slučaj trebalo da bude kvalifikovan kao „pokušaj teškog ubistva motivisan etničkim razlozima“.
„S obzirom da je slučaj još u fazi istrage ja ću nešto više moći da kažem tek kada od tužilaštva dobijem više informacija. Ono što za sada mogu da kažem je da se ne slažem sa kvalifikacijom ovog dela“, rekao je Vasić za Sputnjik.
Podsetimo, Nemanja i Saša Mitrović iz Babinog Mosta su od strane grupe Albanaca napadnuti ispred svoje kuće kada je jedan od napadača najverovatnije nožem naneo povrede ocu i sinu koji su zbrinuti u Prištini, a kasnije su svoje lečenje nastavili u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici.
Dvojica Albanaca koji su napali Srbe na kućnom pragu su uhapšena njima je određena mera pritvora od 30 dana.
Povređeni Saša i Nemanja Mitrović iz Babinog Mosta - Sputnik Srbija, 1920, 13.09.2022
SRBIJA
Horor u Babinom Mostu traje: Dramatična ispovest majke i supruge Srba koje su izboli Albanci
Hitna pomoć - Sputnik Srbija, 1920, 13.09.2022
SRBIJA
Albanac nožem teško ranio dva Srbina na Kosovu i Metohiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala