Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Srpski narod se ne uklapa u pakleni plan Zapada: Optužuju Rusiju, a spremaju haos u Beogradu

© AP Photo / Emrah GurelParada LGBTQ osoba u Češkoj
Parada LGBTQ osoba u Češkoj - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2022
Pratite nas
Da Rusija stoji iza zabrane Evroprajda u Srbiji laž je vladajućih globalističkih elita na Zapadu. To su političari i mediji koji su izmislili oružje za masovno uništenje u Iraku, lagali za izbore u SAD 2016, lažu o Srebrenici i Kosovu. Sada preko okupacionih upravnika isporučuju nove zahteve Srbiji, pripremajući teren za destabilizaciju zemlje.
Ovako pravu medijsku kampanju da iza zabrane Evroprajda stoji Rusija, koja navodno preko litija u Beogradu ali i uticajem na vlasti u RS i pojedine političke snage u Crnoj Gori, širi svoj uticaj na Balkan, komentariše politikolog Aleksandar Pavić.
Pakleni plan da za sve što predstavlja pretnju globalističkim, potpuno nelegitimnim, elitama treba okriviti Rusija lansiran je, kaže naš sagovornik, još 2016. kada je procenjeno da Tramp može dobiti izbore.

Hteli bi da koriste Rusiju kao toljagu

Kasnije su pod optužbom saradnje sa Rusijom pokušavali da oblate opozicionare u evropskim zemljama, kao Marin Le Pen, ili sada Viktora Orbana koga nazivaju isturenim ruskim agentom. Isti slučaj je i sa litijama u Beogradu koje su izraz narodne volje.
Čovek nosi krila u bojama duge na Paradi ponosa u Tajpeju - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2022
SRBIJA
SAD, Nemačka i još 20 država traže od Srbije da dozvoli šetnju za „Evroprajd“
„Narodne litije se ne uklapaju u njihov okupacioni plan u Srbiji, i da bi se one na svaki način satanizovale, a ljudi koji su ih stvarno pokrenuli diskvalifikovali, kao i narod koji u njima učestvuje, bilo je neophodno uvesti Rusiju u igru. To je čista laž. Međusobna ljubav i poštovanje Rusije i Srbije mnogo je starija od zapadnih elita, njihove ideologije i država koje predstavljaju“, kaže Pavić i dodaje da to što se srpska i ruska zastava ogledaju jedna u drugoj i što delimo pravoslavnu veru i isto etničko poreklo, njih ne zanima.
Njih, izričit je, zanima samo da koriste Rusije kao toljagu.

Poziv na oprez

Ovakve insinuacije koje dolaze iz zapadnih krugova, pozivaju na oprez, upozorava Pavić. Reč je, objašnjava, o istim onim akterima koji su vršili agresiju na našu zemlju 1999. i koji sada kamufliraju novu agresiju.
„Evropska komesarka za ravnopravnost je bukvalno rekla da ni jedna kultura, tradicija ili vera ne smeju da stoje na putu LGBT. To je svojevrsno priznanje da su oni nosioci agresije. Pokušavaju da optuže Rusiju za nerede i smutnje, a zapravo su oni ti koji ignorišu zakone zemlje, tradiciju, kulturu“.

Lice okupatora

Analizirajući ultimativni ton američkog ambasadora u Srbiji na temu održavanja Evroprajda, Pavić kaže da nije jedini koji je bio mišljenja da njemu nikada nije trebalo dati agreman jer je jedan od arhitekata agresije na našu zemlju 1999. Mešajući se direktno unutrašnji politički život Srbije, Hil se, upozorava Pavić, ponaša kao okupacioni upravnik.
„On je nelegitiman kao što su nelegitimni i Šmit i Eskobar ali što su nelegitimniji, oni su sve drskiji i sve bezobrazniji. Kakve veze ima Eskobar sa Kosovom? Ko je on da nam objašnjava kako mi treba da zaboravimo kosovski mit, Kosovski zavet? Njegova jedina moć leži u činjenici da mu je dozvoljeno da tako priča bez ikakvih posledica. Naši preci su videli taj film kada su nacisti došli 1941. i neprihvatljivo je da na tako nešto mi ponovo pristanemo“.

Uvod u destabilizaciju zemlje

Sada, napominje naš sagovornik, prisustvujemo ogoljavanju prave prirode Zapada. Bez rukavica, pretvaranja i Bečke konvencije, Zapad pokazuje pravo lice - lice okupatora.
Gej parada - Sputnik Srbija, 1920, 10.09.2022
Podkast
Zašto Zapad insistira da se u Srbiji održi „Evroprajd“ | Prorok
Insistiranje na održavanju Evroprajda u Beogradu, uprkos stavu srpskih vlasti, po Paviću je uvod u haos i destabilizaciju zemlje.

„Srpska vlast je činila sve da izbegne konflikt i po pitanju KiM i po pitanju situacije u BiH. Zapad je na to odgovorio LGBT lobistima koji bukvalno uz pomoć stranaca žele da pogaze zakone, tradiciju i kulturu Srbije. Njihovo svesno prkošenje zabranama okupljanja jasan je signal da oni žele destabilizaciju Srbije“.

Parada je, zaključuje Pavić, samo trojanski konj za širenje luka nestabilnosti od Tajvana preko Centralne Azije, Ukrajine sve do naših prostora- Beograda, KiM i BiH.
Parada ponosa, Beograd - Sputnik Srbija, 1920, 31.08.2022
SRBIJA
Poslanici Evropskog parlamenta pisali Vučiću i Ani Brnabić, traže da se održi Evroprajd
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala