- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zapadni tamni vilajet preti Srbiji | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Lola ĐorđevićZastave Srbije i EU
Zastave Srbije i EU - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
Pratite nas
Čeka nas najteža godina od kraja Drugog svetskog rata, upozorava predsednik Srbije. Moskva upozorava - ako SAD isporuče Ukrajini rakete dugog dometa, Vašington će postati neposredan učesnik u sukobu. U Uzbekistanu se održava samit Šangajske organizacije za saradnju.
Sve su ovo teme o kojima ćemo u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ razgovarati sa bivšim dopisnikom lista „Politika“ iz Nemačke Miroslavom Stojanovićem.
Pitaćemo ga do kada će Srbija moći da vodi nezavisnu politiku, s obzirom na sve veće pritiske kojima je izložena i na reči predsednika Vučića da se država nalazi između čekića i nakovnja? Kako zapadni lideri gledaju na ovogodišnji samit Šangajske organizacije za saradnju? Treba li da očekujemo neke nepromišljene poteze Vašingtona imajući u vidu pretnju Moskve o američkom isporučivanju Ukrajini raketa dugog dometa? Može li „Evroprajd“ da bude uspešan i bez šetnje?
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Zapadni tamni vilajet preti Srbiji I Od četvrtka do četvrtka
 - Sputnik Srbija
▶️ Autorske emisije, ekskluzivne intervjue, analize gorućih pitanja i reportaže u produkciji Sputnjika pratite u rubrici „Podkast“
28 April, 19:00
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala