- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

NBA stiže u Abu Dabi

© Foto : NBAZvanična lopta NBA
Zvanična lopta NBA - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
Pratite nas
Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) i Al Mana su najavile proširenu višegodišnju saradnju na otvaranju prve NBA radnje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) i prve e-trgovine u Ligi posvećene navijačima na Bliskom istoku.
Nova prodavnica, kojom će upravljati Al Mana i koja će se nalaziti u Jas Molu smeštenom na ostrvu Jas u Abu Dabiju, biće otvorena ove jeseni istovremeno sa NBA utakmicama u Abu Dabiju 2022, na kojima će se sastaju ekipe Atlanta Hoksa i NBA šampioni za 2021.
Milvoki Baksi u dve predsezonske utakmice u Etihad areni na ostrvu Jas u Abu Dabiju u četvrtak, 6. i subotu, 8. oktobra u 20 časova po lokalnom vremenu.
NBA utakmice u Abu Dabiju 2022. obeleće prve utakmice lige u UAE i Persijskom zalivu.
„Otvaranje NBA prodavnice u Abu Dabiju zajedno sa našim prvim utakmicama odražava rastuću popularnost košarke u UAE i širom Bliskog istoka “, rekao je direktor NBA za Evropu i Bliski istok zadužen za globalna partnerstva Stiv Grifits.
„Preko ove nove prestižne prodavnice i namenskog sajta za e-trgovinu, uzbuđeni smo što ćemo proširiti našu saradnju sa Al Mana kako bismo obezbedili najširi spektar autentičnih NBA proizvoda ikada dostupnih navijačima u regionu.“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala