Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Ne morate da ga volite, morate da ga poštujete /video/

© Foto: FIBARudi Fernandez
Rudi Fernandez - Sputnik Srbija, 1920, 13.09.2022
Pratite nas
Ne vole ga i baš ga briga. Čuveni slogan navijača Milvola mogao bi lako da se upotrebi i na karijeri Rudija Fernandeza (37), koji se sa Španijom polako, ali sigurno, približava 12. medalji na velikim takmičenjima.
Ne igra mnogo na Evrobasketu, jer je u poznim godinama, ali i kada se to malo nađe na terenu Rudi pokazuje veliko srce i petlju u trenucima odluke.
Naravno, tokom karijere mnogi ljubitelji košarke su ga upoznali kao arogantnog, iritantnog, za neke je i „najveći folirant" na terenu u istoriji košarke, ali ne može mu se osporiti i da je majstor ove igre.
Ovog utorka, dok se Finska žilavo borila, njegove dve vezane trojke su prelomile utakmicu na oko tri minuta pre kraja i približile „Crvenu furiju“ na korak od finala.
„Rudi ne može da izneveri“, kaže čuvena ska-rege pesma, a posle svega šta reći za Rudija Fernandeza nego da ne morate da ga volite, ali svakako morate da ga poštujete.
Rudi Fernandez - Sputnik Srbija, 1920, 13.09.2022
Evrobasket 2022
Rudi kao mladić – uništio Finsku i odveo Špance u polufinale
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala