- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Milojević Sputnjiku o Novom Pazaru: Kako ćemo? Lako ćemo!

© Foto: FK Crvena zvezdaMiloš Milojević
Miloš Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 09.09.2022
Pratite nas
Crvena zvezda je na Marakani protiv Monaka zabeležila premijerni poraz u grupnoj fazi Lige Evrope, ali tim Miloša Milojevića nema puno vremena za tugu i očaj. Već za dva dana crveno-bele očekuje gostovanje u Novom Pazaru protiv lidera Superlige.
Zato je Sputnjik iskoristio priliku da upita trenera Zvezde koliko će teško biti spremiti ekipu za duel sa timom koji je vezao sedam pobeda u Superligi.
I ključno, kako će Zvezda uspeti da se izbori sa tim izazovom?

„Svakoj seriji dođe kraj. I našoj i njihovoj. Mislim da će biti lako. Vođeni ovom energijom koju smo imali danas, treba nam još 20 odsto protiv Novog Pazara pošto su oni lideri naše lige. Mi kvalitet imamo, s ovim odnosom, mislim da će biti lako spremiti utakmicu“, rekao je Milojević za Sputnjik.

Trener crveno-belih se osvrnuo i na sukob Gelora Kange i Osmana Bukarija prilikom izlaska ekipe sa terena na poluvremenu. Kaže da to nikako ne priliči renomeu Zvezde.
© Foto: Skrinšot/Arena SportBukari i Kanga sukob
Bukari i Kanga sukob - Sputnik Srbija, 1920, 09.09.2022
„Izmirili su se Kanga i Bukari. Fudbal je igra emocija, mnogo toga ključa, testosteron... Nisam video situaciju, ali ono što znam je da su se izgrlili u svlačionici, izvinili jedan drugom i nastavili da igraju. Moraju da kontrolišu bolje stvari i možda sam bio oštar prema njima na poluvremenu, ali to ne trpim. Mi smo tim i niko ne treba da iskače iz toga. To nema veze s kvalitetom i takve stvari se interno rešavaju. Ne priliče renomeu Zvezde“, tvrdi Milojević.
Katai, Minamino - Sputnik Srbija, 1920, 08.09.2022
SPORT
Zvezda nije odolela Monaku – penal kao kazna za propuštene šanse
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala