- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

I ko će sada reći – bravo Savo?

© Foto: FK PartizanSavo Milošević
Savo Milošević - Sputnik Srbija, 1920, 04.09.2022
Pratite nas
Umar Sadik je na idealan način debitovao u dresu Real Sosijedada. U prvom zvaničnom meču od dolaska iz Almerije postigao je gol i to u važnom remiju svog novog tima protiv Atletiko Madrida Dijega Simeonea (1:1).
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Poslednjeg dana prelaznog roka Nigerijac je prešao iz Almerije u Sosijedad za obeštećenje od 20 miliona evra i time ostvario prognozu nekadašnjeg trenera Sava Miloševića koji je tvrdio da je Sadik vredan tog novca.
Bilo je to još u julu 2020. godine kada je Milošević „prorekao“ da Nigerijac vredi 20 miliona evra i da ga Partizan neće pustiti za manje od deset.
„Imajući u vidu profil igrača, realna Sadikova cena je u ovom trenutku veća nego zimus. Tada sam rekao da ga ne bismo pustili za manje od 15 miliona evra, a sada kažem da košta 20 miliona. Ne kažem da ćemo moći da uzmemo taj novac, ali nećemo ni razmatrati ponude ispod 10 miliona", izjavio je svojevremeno Milošević.
Savo je još tada najavio da će cena efikasnog napadača samo rasti.
„U budućnosti će Sadikova cena biti između 40 i 50 miliona evra. Isto važi i za Filipa Stevanovića. Moramo da budemo pametni. Ako nekog možemo da prodamo, velika razlika je da li ćemo uzeti 10, 12 ili 13 miliona evra. Razlika od dva ili tri miliona nama mnogo znači“, tvrdio je Milošević.
Turki Al Šejk, vlasnik Almerije - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2022
SPORT
Novi mezimci fudbalskih hipstera
Podsetimo, Partizan je prodao Sadika Almeriji u oktobru 2020. za obeštećenje od devet miliona evra, ali je potom zaradio i bonuse tri miliona evra za plasman Almerije u Primeru.
Crno-beli će inkasirati i dva miliona evra koje će dobiti kao deset odsto od obeštećenja u transferu u Sosijedad. Dakle, u Humskoj su na Nigerijcu zaradili čak 14 miliona evra, što je odličan posao.
Ali, ko će reći sada – bravo Savo?
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 04.09.2022
SPORT
Otkriveno zašto Vlahović nije igrao – „srpski mađioničar“ je pao u drugi plan zbog Poljaka!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala