Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Dončićeve vragolije sredile Mađare /video/

© FIBADončić Dragić Slovenija
Dončić Dragić Slovenija - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2022
Pratite nas
Luka Dončić i drugari ostvarili su novu pobedu na Evrobasketu savladavši Mađarsku sa 103:88. Dončić je meč završio sa 20 poena, sedam skokova i sedam asistencija.
Čekao je Luka Dončić priliku da se prikaže u najboljem izdanju nakon što su ga prethodno Litvanci sprečili u nekoj meri u tome.
Mađarska nije uspela da zaustavi magičnog Slovenca koji je upisao 20 poena, sedam skokova i isto toliko asistencija i poveo ka pobedi svoj tim.
Sve vesti sa Evrobasketa pratite u našem specijalu.
Mađari su bili odlični u napadu, pogotovo u poslednje dve deonice, ali Slovenija je brojala preko sto poena ne obazirući se previše na razliku.
Sa 18 poena Perl je pokušavao da stigne rano stečenu prednost Slovenije, ali svaki put je sa druge strane dobijao odgovor.
Slovenija je imala manje skokova od rivala, ali i više ukradenih lopti koje je koristila da realizuje napade i pretvori ih u poene.
Dokle god Dončić bude igrao ovako, nema zime za Slovence.
Nikola Kalinić Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2022
Evrobasket 2022
Srbija na skeneru: Jokić je mozak, Kalinić švajcarski nož, Vanja najveća dobit
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala