- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Kako borba Istoka i Zapada utiče na Srbiju /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Pojačano prisustvo Kfora na severu Kosova - napeto pred 1. septembar, javlja reporter Sputnjika. Na administrativnim punktovima postavljeni disklejmeri o ličnim kartama.
Bivši predsednik Sovjetskog Saveza Mihail Gorbačov ostaće upamćen kao političar koji je imao ogroman uticaj na tok svetske istorije, rekao je Vladimir Putin.
Međunarodni eksperti stigli u Energodar, u timu i predstavnici Srbije i Severne Makedonije. Ruske snage ponovo na položajima koje su držale pre ukrajinskog pokušaja kontraofanzive.
Na teritoriji Srbije prelama se borba Istoka i Zapada i naša pozicija se usložnjava, pogotovo zbog činjenice da je Rusija zauzeta oružanim sukobom koji joj je od egzistencijalne važnosti, kaže Časlav Koprivica.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala