- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković bez pomeranja, veliki skok Lasla Đerea

© AP Photo / CATHRIN MUELLERSrpski teniser Laslo Đere
Srpski teniser Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 29.08.2022
Pratite nas
Najbolji srpski teniser Novak Đoković zadržao je šesto mesto na ATP listi, gde je bio i protekle sedmice, pošto nije bilo pomeranja među deset najbolje ranigranih igrača na svetu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Broj jedan je i dalje Rus Danil Medvedev, ispred Aleksandera Zvereva i Rafaela Nadala. U prvih deset su još Karlos Alkaras, Stefanos Cicipas, Kasper Rud, Feliks Ože-Alijasim, Kameron Nori i Hurbert Hurkač.
Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je zadržao 36. poziciju, dok je Filip Krajinović napredovao za jedno mesto i sada je 44. na ATP listi.
Laslo Đere je posle finala ATP turnira u Vinston Salemu skočio čak 25 pozicija i sada je 64. igrač sveta. Dušan Lajović je ostao na 88. mestu ATP liste.
Svi srpski teniseri, osim Novaka Đokovića, igraće na US Openu, koji počinje večeras u Njujorku. Đoković je odustao od nastupa na turniru u Njujorku pošto kao nevakcinisani stranac ne može da uđe na teritoriju SAD.
Naredna ATP lista biće objavljena za dve nedelje, po završetku poslednjeg grend slem turnira sezone, a Novak će izgubiti veliki broj bodova zbog čega bi mogao da se nađe van top 10 najboljih tenisera sveta.
US Open - Sputnik Srbija, 1920, 29.08.2022
SPORT
Novaka nema, dvoje Srba igra na startu US Opena
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala