- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Gvozdeni Rus“ ispunio obećanje – pred braćom Srbima „uspavao" Amerikanca“ u prvoj rundi /video/

© Sputnik / Evgeniй Odinokov / Uđi u bazu fotografijaMurat Gasijev
Murat Gasijev - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2022
Pratite nas
Obećano – ispunjeno! Rus Murat Gasijev nokautirao je u Beogradu pred srpskom braćom u prvoj rundi, posle svega 87 sekundi, Amerikanca Karlosa Velča i domogao se titule svetskog prvaka u superteškoj kategoriji u verziji EBP.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Boskerski savez Srbije, grad Beograd i Liga Stavok organizovali su pomenuti spektakl u Beogradu na vodi, a publika je uživala u velikom broju borbi na otvorenom, dok je poslastica večeri sačuvana za kraj.
Ipak, borba nije dugo potrajala, s obzirom na to da je Gasijev, koji je poznat po tome što Srbe konstantno oslovljava kao braću, „uspavao“ Amerikanca posle nešto više od jednog minuta borbe u prvoj rundi, tačnije – 87 sekundi! Što je bilo, baš baz brzo! Amerikanca kao da je pogodio brzi voz u lice, završio je na podu i više mu povratka nije bilo, sudija je označio kraj borbe.
U uvodnim mečevima nastupili su i brojni srpski bokseri. Uspešnu borbu odradio je i kapiten srpskih boksera Vladan Babić koji je nokautirao Dražana Kanjanina.
Spektaklu u Beogradu na vodi prisustvovale su brojne ličnosti iz javnog života Srbije. NBa košarkaš Boban Marjanović, bio je naravno tu i predsednik BS Saveza Nenad Borovčanin.
Sjajnoj bokserskoj večeri u glavnom gradu Srbije prisustvovao je i ministar policije Aleksandar Vulin, njegov pomoćnik Vladimir Ilić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, a specijalni gost bio je predsednik Svetske bokserske federacije (IBA) Umar Kremlev.
Murat Gasijev - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
SPORT
„Gvozdeni Rus“: Pozivam srpsku braću na bokserski šou!
Murat Gasijev - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2022
SPORT
Gvozdeni Rus će se boriti u Srbiji!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala