- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Gvozdeni Rus“: Pozivam srpsku braću na bokserski šou!

© Sputnik / Evgeniй Odinokov / Uđi u bazu fotografijaMurat Gasijev
Murat Gasijev - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
Pratite nas
Ruski bokser Murat Gasijev koji se u Srbiji sprema za borbu protiv Amerikanca Karlosa Velča, 25. avgusta na platou iza Geozavoda u Beogradu, pozvao je sa priprema na Zlatiboru „srpsku braću“ da prisustvuju bokserskom spektaklu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin je veliki čovek, moj prijatelj, mnogo je uradio i puno radi za boks. Bokserski savezi Rusije i Srbije su veliki prijatelji, pomažu se i verujem da ćemo u budućnosti imati mnogo velikih boks mečeva u našim zemljama. Pozivam sve ljubitelje boksa u Srbiji, moju srpsku braću, da dođu na meč 26. avgusta u Beogradu. Obećavam da ću im pružiti veliki i izuzetni, spektakularni bokserski šou“, izjavio je Gasijev, a preneo Bokserski savez Srbije.
„Gvozdeni Rus“ je dodao da mu nije bitno dakle dolazi rival i da je njegov posao da trijumfuje.
„Veoma sam uzbuđen, čekao sam ovaj momenat veoma dugo i verujem da ćemo ja i moj protivnik pružiti ljubiteljima boksa veoma dobru borbu. Moj protivnik je veoma iskusan, dobar, jak, ali ja sam spreman za duel sa njim i za novu pobedu. Nije mi važno odakle dolazi moj protivnik, da li je u pitanju Amerikanac, Englez ili slično, niti ko je bokser protiv kojeg boksujem, moj posao je samo da uđem u ring i pobedim“, rekao je Gasijev.
Murat Gasijev - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2022
SPORT
Gvozdeni Rus će se boriti u Srbiji!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala