Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Sjajne vesti – ranjeni lav je tu kad je najteže

© AP Photo / Darko VojinovicVasilije Micić
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2022
Pratite nas
Kako prenosi „Žurnal“ srpski košarkaš Vasilije Micić iako povređen otputovao je u Istanbul gde će u nedelju od 19 časova reprezentacija Srbija igrati protiv selekcije Turske u drugoj fazi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Glasan urlik Vasilija Micića prolomio se u drugoj četvrtini kvalifikacionog meča za Svetsko prvenstvo protiv Grčke, a čuvena „Beogradska arena“ iako je odzvanjala od navijanja u tom trenutku je zanemela.
Srpski košarkaš i najbolji igrač Evrolige morao je u suzama da napusti parket zbog povrede skočnog zgloba sa kojom je već imao problema, ali uprkos strepnji stižu dobre vesti.
Iako nije poznato da li će Vasa moći da igra protiv Turske, stigla je ohrabrujuća vest da je on otputovao sa ostatkom ekipe u Istanbul.
Previše je optimistično verovati da bi Micić već mogao na parket u nedelju, ali to što ide na put daje veliku nadu da će biti spreman za Evrobasket koji počinje prvog septembra.
Ognjen Jaramaz sjajno je nadomestio Vasin odlazak za terena, ali bi ipak veliki gubitak za Srbiju bio da plejmejker ne može na igra na predstojećem Evropskom prvenstvu.
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2022
SPORT
Jaramaz o Miciću: Morao sam – on je jedan od najvažnijih!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala