- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda počela pripreme, Jovanovića brine samo jedno

© Foto : KK Crvena zvezdaKK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2022
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde počeli su danas zvanično pripreme za novu sezonu, a trener crveno-belih Vladimir Jovanović izjavio je da bi voleo da njegov tim zaobiđu povrede i da će ekipa raditi jako da bi se spremila za izazove koji je očekuju.
Na okupljanju nije bilo Nemanje Nedovića, Ognjena Dobrića i Filipa Petruševa, a Eron Vajt dobio je dozvolu da se priključi kasnije zbog porodičnih obaveza, pa su se na prvoj prozivci pojavili: Lazić (kapiten), Mitrović, Marković, Kuzmić, Ilić, Martin, Holand, Bentil, Ivanović, Adams, Lazarević, Topić, Radaković, Gačić, Popović i Đoković.
„Osim naših reprezentativaca svi ostali su tu. Momci dobro rade, nadam se da će povrede da nas mimoiđu, da ćemo biti zdravi, i zaista se nadam da ćemo igrati dobro i praviti dobre rezultate", izjavio je Jovanović za zvanični sajt KK Crvena zvezda.
Prvi deo priprema igrači šampiona Srbije i ABA lige obaviće u hali Aleksandar Nikolić, a prva pripremna utakmica na programu je 6. septembra protiv Dinamika.
Nakon toga crveno-belima sledi duel protiv rumunskog Kluža (9. septembar), a zatim će ekipa Zvezde na pripremni turnir u Antaliji, gde će od 14. do 18. septembra odigrati tri pripremna duela sa rivalima čija će imena biti saopštena naknadno.
Finalni deo priprema crveno-beli će obaviti u Nikoziji, gde će rivali biti Peristeri (23. septembar) i Olimpijakos (24. septembar).
Košarkaši Crvene zvezde sezonu će otvoriti duelom prvog kola ABA lige protiv MZT iz Skoplja 30. septembra ili 1. oktobra.
Zvezda Makabi - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2022
SPORT
Paklen žreb za Zvezdu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala