- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdina legenda upozorava Izraelce: „Srbija je druga planeta!“

© Sputnik / Petar MilovanovićPogled na severnu tribinu stadiona FK Crvena zvezda
Pogled na severnu tribinu stadiona FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
Pratite nas
Legendarni košarkaš Crvene zvezde Zufer Avdija, prokomentarisao je za izraelske medije večerašnji revanš plej-ofa Lige šamiona crveno-belih sa Makabi Haifom na Marakani, koja će biti dupke puna. On nije štedeo reči hvale na račun Zvezdine publike, poručivši da je to nešto što Izraelci nisu videli, da je to druga planeta!
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Spektakl u režiji Delija očekuje se večeras od 21 čas kada Crvena zvezda u meču „teškom“ 20 miliona evra bude ugostila Makabi iz Haife.
Vatrenu atmosferu napravile su pristalice izraelskog kluba pre šest dana na stadionu „Semi Ofer“, ali je to ništa u odnosu na ono što očekuje Makabi već od prvog sudijskog zvižduka na Marakani koja će biti ispunjena do poslednjeg mesta i ofarbana u crveno-bele boje.
O toj neverovatno, ludačkoj, frenetičnoj atmosferi govorio je za izraelske medije i legendarni košarkaš Crvene zvezde Zufer Avdija.
„Bio sam na utakmicama Arsenala i Barselone gde je bilo 100.000 navijača. Ovo što se dešava u Srbiji iz perspektive publike je nešto drugo. To što se dešava na fudbalskim utakmicama je nešto što do sada nista videli, to je druga planeta“, poručio je Zufer.
Osvrnuo se čuveni košarkaš i na sam meču, na ono što očekuje izabranice Baraka Bahara u sudaru sa učenicima Dejana Stankovića koji svim silama žele da izbore plasman u Ligu šampiona.
„Makabi ne sme da primi gol na početku. Ukoliko se to desi oni neće moći da izdrže pritisak koji ih očekuje na terenu. Ako prebrode te uvodne minute onda će moći da igraju. SDve zavisi od početka utakmice, ali su šanse 50-50 odsto“, smatra Avdija i dodaje:
„Srbi veruju da je rezultat iz prvog meča povoljan po njih. Sigurni su da će nošeni publikom proći Makabi. Ova utakmica donosi mnogo novca, a on je za klub veoma važan“, zaključio je Zufer Avdija, čija je zena iz Haife, i zbog toga on gaji posebnu emociju prema Makabiju.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
SPORT
Igra „pećinski fudbal“, a kriv mu je „srpski superheroj“
Seku Sanogo - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
SPORT
Uzbuna u Zvezdi pred utakmicu vrednu 20 miliona evra
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala