- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Igra „pećinski fudbal“, a kriv mu je „srpski superheroj“

© Marco AlpozziDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
Pratite nas
Dušan Vlahović, srpski reprezentativac, našao se na meti kritika posle nerešenog rezultata bez golova njegovog Juventusa u duelu sa Sampdorijom, ali je utisak da su one nepravedne i neosnovane.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Vlahović je imao samo tri dodira sa loptom u prvom poluvremenu, najmanje pet manje od bilo kog drugog igrača na terenu, uključujući i golmane.
Ukupno, na utakmici je pokušao pet puta da doda loptu, od toga je jedno dodavanje bilo izvođenje početnog udarca.
Ali, nije to problem za napadača, igraču koji treba da daje golove treba dodati loptu, nije on taj koji treba da dodaje i, vredi istaći, jedno dodavanje je kreiralo najbolju šansu za Juventus na utakmici.
„Alegrijev fudbal... Biće ovo bolna sezona za Vlahovića i Filipa Kostića. Naročito će Vlahović biti na meti neosnovanih kritika zbog njegove cene“, navedeno je u jednom od komentara.
Više od toga, novinar Tankredi Palmeri je bio žestok prema treneru Juventusa Maksu Alegriju.
„Alegri igra užasno već 13 meseci, a tako se ponaša. Uz sve igrače koje su mu doveli, on i dalje igra pećinski fudbal“, naveo je Palmeri.
A trener Juventusa je metu za kritike našao u – Vlahoviću.
„Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu. Dušan je bio bolji u drugom i samo mora da bude malo mirniji kada mu dođe lopta“, istakao je Alegri.
Kako god, Dušan je sa svoje 22 godine već mnogo toga pretovario preko leđa tako da je sigurno da kritike mogu samo pozitivno da utiču na njega.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala