- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerika je napravila korak, ali Novaku fali još jedan – dva dana za odluku koja vodi na US Open

© Foto: Printskrin/RTSNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
Pratite nas
Ostalo je još samo dva dana do žerba za US Open što znači da Novak Đoković još samo toliko vremena ima da potvrdi učešće na tom turniru, što trenutno ne može jer nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u zemlju. Jedina nada za Novaka trenutno je u rukama Američkog centra za bolesti i prevenciju koji može da ublaži mere za ulazak u zemlju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Iako je bilo nagoveštaja da će Sjedinjene Američke Države ublažiti mere što bi omogućilo Novaku Đokoviću da igra na US Openu šest dana pred početak turnira srpski as i dalje ne može da putuje.
Ipak, Bi-Bi-Si podseća da je 11. avgusta Američki centar za bolesti i prevenciju već ublažio neke mere i izjednačio vakcinisane i nevakcinisane pa bi tako moglo da se dogodi da u naredna dva dana dođe do još većeg popuštanja prema nevakcinisanim strancima.
Trenutno nevakcinisani u Americi nemaju ograničenja kao ranije, ali se čeka da se ublaže mere za ljude koji iz drugih zemalja ulaze u Ameriku.
Kada je Američki centar za bolesti i prevencije popustio mere navedeno je da će u narednim nedeljama biti ukidanja mera i kada su u pitanju putovanja što bi se odnosilo i na ulazak u zemlju.
Bi-Bi-Si naglašava i da mnogi ljudi dovode u pitanje naučne razloge zašto se Đokoviću ne dozvoljava da uđe u SAD, posebno otkako su ažurirana pravila koja dozvoljavaju nevakcinisanim Amerikancima da putuju u inostranstvo.
Novak Đoković i Borna Ćorić - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
SPORT
Novak je u Hrvatu prepoznao sebe
Novak Đoković na vaterpolu - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
SPORT
Novak poslao emotivnu poruku vaterpolistima: „Fićo, Banjica je ponosna što ima najboljeg svih vremena“
Aleksandar Saša Zverev povreda - Sputnik Srbija, 1920, 22.08.2022
SPORT
Zverev ne ide na US Open!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala