- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Umišljena pariska zvezda je preterala – čeka se odgovor „svetaca“

© Tanjug / ZORAN ZESTICKilijan Mbape
Kilijan Mbape - Sputnik Srbija, 1920, 20.08.2022
Pratite nas
Ne prođe dan a da svetski mediji ne otkriju nešto loše vezano za Kilijana Mbapea i njegovu nadmenost, hirovitost. Posle svađe sa Nejmarom oko izvođenja penala u meču sa Monpeljeom (5:2), udaranja Mesija u rame, sada su isplivali detalji prema kojima je prva zvezda pariskih "svetaca" navodno tražila da Mesi i ostali Argentinci napuste klub.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Kilijan Mbape je prevršio svaku meru i ponaša se kao razmaženo derište, a ne kao profesionalni vrhunski fudbaler, stav je brojnih navijača koji su svoje komentare izneli na društvenim mrežama, povodom načina na koji Kilijam Mbape tretira svoje saigrače i kako deluje na terenu.
I brazilski portal „UOL Esporte“ koji broji preko milion pratilaca izašao je u javnost sa šokantnom vešću, koja glasi da je Kilijan Mbape zatražio na sastanku sa predsednikom klkuba Naserom Al-Kelaifijem da Argentinci na čelu sa Lionelom Mesijem budu izbačeni iz ekipe.
Argentinski klan koji čine Mesi, Paredes i Ikardi, navodno je "trn u oku" mlade nadmene zvezde Pari Sen Žermena, koja je čak u sukobu i sa Nejmarom. Sve je počelo posle potpisivanja novog ugovora u kojem je hitronogi Francuz tražio brojne povlastice, a sve kako bi ostao na Parku prinčeva i kako ne bi prešao u Real. Klub je pristao, ali dosta toga nije ispunjeno i sada Mbape traži nove korenite promene.
Ipak, neko bi trebalo da mu kaže da je Lionel Mesi sa 23 godine, koliko trenutno ima Kilijan, imao u svojim trofejnim vitrinama već tri Zlatne lopte, i da prema takvoj legendi i fudbalskoj ikoni nikako ne bi smeo da se ponaša.
U pariskom raju trenutno je pakao i ostaje da se vidi kako će se razrešiti situacija sa uvređenim i večito nezadovoljnim Kilijanom Mbapeom, koji je čak i prestao da trči i počeo je da šeta po terenu, što se jasno videlo u meču sa Monpeljeom, nakon što mu saigrači nisu dodali loptu onda kada je on to zamislio.
Doček Fudbalera Srbije iz Lisabona na aerodromu Nikola Tesla - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2022
SPORT
Orlovi izabrali rivala za generalnu probu pred Mundijal
Kutinjo u prodoru - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2022
SPORT
Đavolska posla – bliži se kraj „Bermudskog trougla“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala