- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanac nikada nije pobedio Novaka i to ga boli: Za sve je bolje da Đoković ne igra

© AP Photo / Mark J. TerrillTejlor Fric
Tejlor Fric - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2022
Pratite nas
Amerikanac Tejlor Fric izneo je stav povodom toga da li bi Novaku Đokoviću trebalo da bude dopušten ulazak u Ameriku i učešće na US Openu, s obzirom na to da nije vakcinisan. Fric koji Srbina nikada nije pobedio u dosadašnjem toku karijere, poručio je da to ne bi bilo pravedno.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Neposredno pred četvrtfinalni susret sa Danilom Medevedevim na Mastersu u Sinsinatiju (petak, 19 časova) Tejlor Fric je rekao da mu je teško da priča na temu oko ulaska u zemlju nevakcinisanih stranaca, ali je ipak imao šta da kaže.

„Teško mi je da imam jasan stav o tome. Mere i zakoni moraju da se poštuju, ali najboljem teniseru sveta bi moglo da se dopusti da dođe da igra na US Openu. To je kontradiktorno, jer ne znam kako možete da naparavite izuzetak za jednu osobu, samo zbog njenog statusa“, poručio je Fric.

Amerikanac je zatim rešio da se našali i da ublaži sve izrečeno. Postoji velika mogućnost da se Novak nađe na poslednjem Grend slemu u godini koji je zakazan za 29. avgust.
„Za sve igrače je dobro ukoliko Novak nije na žrebu. On je jedini igrač kojeg nikada nisam pobedio“, rekao je Fric koji je na putu do četvrtfinala Sinsinatija eliminisao Rusa Rubljova.
Amerikanac se posle pomenute izjave našao na udaru javnosti na društvenim mrežama, a pravdao se time da su njegove reči pogrešno interpretirane i da je hteo samo da se našali.
 Andrej Rubljov  - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2022
SPORT
Rus u slobodnom padu
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2022
SPORT
Francuzi „pronašli“ Đokovića: „Nole se sprema za Ameriku“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala