- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda bi mogla da ima olakšan posao u Beogradu

© AFP 2023 / CHANDAN KHANNAFrancdi Pjero
Francdi Pjero - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2022
Pratite nas
Najbolji strelac Makabija iz Haife Francdi Pjero, mogao bi zbog povrede da propusti revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv fudbalera Crvene zvezde u Beogradu, navode izraelski mediji.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Napadač iz Haitija bio je dvostruki strelac protiv srpskog šampiona u trijumfu svog tima u prvom meču u Haifi sa 3:2, ali se požalio na bol u zadnjoj loži, zbog čega je zamenjen u 70. minutu.
Pjero je ove sezone postigao pet golova za Makabi u isto toliko utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona.
Revanš meč između Crvene zvezde i Makabija na programu je 23. avgusta u 21 sat na stadionu "Rajko Mitić", a uoči tog duela šampion Izraela pokušava da odloži meč prvog kola domaćeg šampionata protiv Bnej Sahnina.
Za razliku od Superlige Srbije, u kojoj su Crvena zvezda i Partizan već uspeli da odlože po dve utakmice zbog evropskih obaveza, u Izraelu je situacija drugačija.
Zbog toga se u čitavu priču umešao i tamošnji ministar kulture i sporta Jehjel Hili Troper, koji je kontaktirao direktora fudbalske lige i komiteta za nacionalni Kup kako bi se meč odložio u interesu izraelskog fudbala.
Da bi se utakmica odložila potrebno je da to prihvate obe strane i da se pronađe adekvatan datum. To bi trebalo da bude 30. avgust, jer se ne preklapa sa datumima UEFA takmičenja.
Utakmica prvog kola izraelskog šampionata između Bnej Sahnina i Makabi Haife prvobitno je zakazana za 20. avgust.
Mirko Ivanić - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2022
SPORT
Zvezda „ugašena“ u Haifi – iz Beograda se napada Liga šampiona
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala