- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Supruga ukrajinskog fudbalera izazvala tektonski poremećaj u Italiji

© AFP 2023 / MARCO BERTORELLORuslan Malinovski
Ruslan Malinovski - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2022
Pratite nas
Roksana Malinovska, supruga ukrajinskog fudbalera Ruslana Malinkovskog, izazvala je veliku pažnju u Italiji pošto se umešala u politiku kluba Atalanta, za koji nastupa njen suprug.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Klub iz Bergama je izrazio nameru da proda Malinovskog, navodno postoje razgovori sa Totenhemom o ceni od 20 miliona evra, ali su stvari otišle drugim putem posle oglašavanja Roksane.
Ona tvrdi da je Ruslan primoran da napusti Bergamo.
„Kupili smo kuću u Bergamu pre dve godine, tek je završena i raspakujemo se. Bergamo je naš dom, fudbal i život su ujedinjeni i ne postoji ništa važnije za mene od porodice i Ruslanove karijere. Ako ne može da ostane u Atalanti, mora da nađe drugi put“, navela je Roksana.
Ona tvrdi i da je njen suprug primoravan da napusti Atalantu, a takvi navodi su naišli na reakciju navijača koji su krivicu svalili na trenera Đanpjera Gasperinija.
Podsetimo, nedavno je Atalantu napustio ruski fudbaler Aleksej Mirančuk, prešao je u Torino na pozajmicu i o njemu je Gasperini imao samo reči hvale, a nije sigurno da će tako biti u slučaju Ukrajinca nakon mešanja njegove supruge.
„Prelazni rok traje do 1. septembra, pozivi stižu svakoga dana, morate biti otvoreni za sve opcije. Normalno je da bude iznenadnih situacija“", rekao je nedavno Gasperini.
Aleksej Mirančuk – Rusija, EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
SPORT
Aleksej je uzdrmao „Čizmu“ i obradovao Moskvu: „On je razlog za ponos“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala