- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Sutra počinje Bir fest; Konstrakta: Vidimo se u nedelju

© AP Photo / Luca BrunoKonstrakta
Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2022
Pratite nas
Predstavnica Srbije na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta obišla je Ušće i pozvala svoje obožavaoce da posete 19. Bir fest koji će se održati u Beogradu od 18. do 21. avgusta.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Umetnica, koja će nastupiti poslednjeg dana festivala na glavnoj bini, zajedno sa organizatorima obišla je prostor na kome će se održati tradicionalni Beogradski festival piva, ne krijući svoje oduševljenje.
„Velika je bina, mogli bismo da uključimo i plesačice“, izjavila je razgledajući binu.
„Bočno su sve ekrani? Ovo je impozantno“, komentarisala je Konstrakta.
Nekadašnja članica indi pop grupe „Zemlja gruva“ nije propustila priliku da se našali na ime svoje pesme „In corpore sano“.
„Samo još nisam navežbala kako da bacim peškire u publiku, ja zamahnem, on padne tu“, nasmejala je Konstrakta sve prisutne.
Beogradski festival počinje sutra, a pripreme su u punom jeku.
Organizatori su najavili novi koncept sa dve festivalske zone – klaud zonom, gde će ulaz biti slobodan celo veče i muzičkom zonom, gde će besplatno moći da se uđe do 19:30, a nakon toga će ulaz biti moguć uz kupovinu dva kupona, koji će u toku večeri moći da se zamene za piće na posebno označenim zamenskim mestima na festivalskom prostoru.
Tokom četiri dana festival će ugostiti brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde, a pored Konstrakte dolaze i Tomi Emanuel, „Kosheen“, „Bajaga i Instruktori“, „Hladno pivo“, Senidah, Masimo Savić, „Psihomodo pop“, „Love Hunters“, „E-play“, „Blaža i Kljunovi“, „DLM“, „Queen Real Tribute“, „Bijelo dugme Tribute“, „Atomsko Sklonište“...
Pored bogatog muzičkog programa, najavljen je produkcijski spektakl sa skoro 800 metara kvadratnih LED ekrana, najsavremenijim LEO ozvučenjem i brojnim sadržajima kao što su Bir market i Kraft bir lend sa preko 300 etiketa piva, Moto plac (sa posebnom binom i muzičkim programom, zidom smrti, kampom, izložbom kastom i oldtajmer motora, tatu studijom), Intergalaktik diner fudlend, Sajlent disko bina, Luna park, kao i selfi toranj visok 17m sa kog će posetiocima biti omogućeno fotografisanje, prenosi Tanjug.
Satnicu nastupa na glavnoj bini Bir festa možete pogledati OVDE.
Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2022
KULTURA
Evroskeptična Konstrakta: „Tviter inkvizicija“ protiv zdravog razuma i poruke – nismo toliki pioni
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala