- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ruska „hobotnica“ je začarala gol – Zagrepčani bez rešenja za Nikitu! /video/

Nikita Hajkin - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2022
Pratite nas
Nikita Hajkin, ruski golman i čuvar mreže norveškog Bodo/Glimta, bio je heroj prve utakmice plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv zagrebačkog Dinama, koji je njegova ekipa dobila sa 1:0 na svom terenu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Hajkin je, prema oceni specijalizovanog portala Sofascore, bio drugi najbolji igrač ekipe, posle strelca gola Amala Pelegrina, sa ocenom 7,5, koliko je zavredio i defanzivac Isak Amundsen.
Hajkin je upisao tri odbrane, dve posle udaraca iz kaznenog prostora i potpuno začarao mrežu svog tima, toliko da je Bruno Petković, najbolji napadač Dinama, u finišu meča promašio ceo gol, iako se našao u velikoj prilici da izjednači.
Prethodno, Hajkin se istakao fenomenalnom odbranom posle šuta Arijana Ademija u 81. minutu, čak je udario telom u stativu, ali je svoju mrežu ostavio netaknutom.
Hajkin ima 27 godina, rođen je u Netanji u Izraelu, ali je se kao dvogodišnjak sa porodicom vratio u Moskvu, a u ekipi Bodo/Glimta je od 2019. godine i osvojio je dve titule prvaka Norveške.
Nikita Hajkin - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
SPORT
Nikita čuva najsevernijeg šampiona i video je svih deset „grudvi“ bačenih u lice „Posebnog“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala