- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Izraelci se pred Zvezdu poslužili starim trikom /video, foto/

© Foto: FK Crvena zvezdaDejan Stanković
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2022
Pratite nas
Iza fudbalera Crvene zvezde je potencijalno neprospavana noć zbog vatrometa koji su im navijači Makabi Haife priredili ispred hotela, što je standardna i legitimna procedura pred bitne mečeve.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Ispred hotela u kojem je bila smeštena crveno-bela ekspedicija u noći između utorka i srede konstantno je ispaljivan vatromet, a sve u nameri kako bi se onemogućio san fudbalerima srpskog šampiona pred važan meč plej-ofa za Ligu šampiona.
U pitanju je stari dozvoljeni trik koji navijači izvode kako bi olakšali posao svojim ljubimcima, pre nego što istrče na teren sa potencijalno iscrpljenim protivnikom.
Ipak, teško da zvezdaši nisu spavali. Povez preko očiju, slušalice u uši, to je najbolji odgovor na ovakvu „zamku“ koja je sve češća pojava u modernom fudbalu pred bitne evropske ili prvenstvene mečeve.
Zvezda je kao delimičan odgovor na vatromet spremila nove dresove za evro-izazove. Kaznena ekspedicija Dejana Stankovića će na stadion „Semi Ofer“ istrčati u plavoj garnituri, onoj koja joj je bila talična u dramatičnoj penal završnici sa Kopenhagenom, posle čega su se Borjan i drugovi domogli Lige šampiona.
Fudbalska lopta  - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2022
SPORT
U Moskvi je ispisana istorija – brojalo se do 500! /foto/
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2022
SPORT
Šta čeka Zvezdu – i zašto Stanković nema dileme /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala